INOU

Het project

Het project ‘Innovatienetwerk Ouderenzorg Utrecht’ (INOU) heeft als doel het verbeteren van de kwaliteit van verpleeghuizen door gericht te innoveren en duurzaam te implementeren. Belangrijke elementen daarbij zijn het verwerven van kennis en het delen van ervaringen over innovatie(s) door de deelnemers. Om dit waar te maken worden er masterclasses georganiseerd over het implementeren van innovaties, individuele ondersteuning geboden en bestuurdersbijeenkomsten gehouden.

Resultaat voor de cliënt

Het doel van het innovatienetwerk is het verbeteren van de kwaliteit van verpleeghuizen door gericht te innoveren en duurzaam te implementeren. Dit komt direct ten goede aan de werkomgeving van (zorg)professionals en de zorg en leefomgeving van de cliënt en naasten.

Samenwerken?

Het project INOU wordt gecoördineerd door IVVU en er nemen 31 organisaties deel vanuit de hele zorgkantoorregio. Voor gedetailleerde informatie over dit project kunt u terecht op www.inou.nl

Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact op me José Geertsema (projectleider) jose@josay.nl

inou-subregio_500x317

Deelnemende organisaties: Accolade Zorggroep, AxionContinu, Amaris, Bartholomeus Gasthuis, Beweging 3.0, Careyn, De Bilthuysen, De Haven, De Koperhorst, De Wulverhorst, Domus Magnus, St. Pieters en Bloklands Gasthuis, Huize Het Oosten, ISZ De Brug, Leger des Heils Midden-Nederland, Lyvore, Maria Dommer, Pro Senectute / Oranjestein, QuaRijn, Stepping Stones, Wel Thuis, Warande, Woonzorgcentra De Rijnhoven, Vecht en IJssel, Vredenoord, Zonnehuisgroep Amstelland, Zorgcoöperatie Accent, Zorggroep Charim, Zorggroep De Vechtstreek, Zorggroep Sint Maarten, Zorgspectrum.