REIN

Het project

REIN is een online leerplatform dat is ontwikkelt om de aanbieders en medewerkers in de ouderenzorg te ondersteunen bij leren en ontwikkelen.
Het online platform biedt een breed aanbod aan leeroplossingen en ontwikkelactiviteiten bijv. zorginhoudelijke en een managementtraining, een digitale werkplekassistent die antwoord geeft op zorgvragen en tools voor persoonlijke ontwikkeling zoals een talentenanalyse
Daarnaast is er een REINplein: een organisatie overstijgende online community waarin mensen naar behoefte kennis, inspiratie en andere professionals vinden.

Resultaat voor de cliënt

Medewerkers en teams blijven zich ontwikkelen met behulp van REIN door de verschillende modules in het aanbod. Hierdoor verbetert de kwaliteit en veiligheid van de zorg voor de cliënten.

weyond_projecten_dieptepagina_project_04_extraafbeelding_600x400

Samenwerken?

REIN wordt gebruikt door organisaties in alle subregio’s. Samen wordt er een (online) lerend regionaal netwerk gecreëerd waardoor werkgevers kunnen leren van- en met elkaar. Het zorgt ervoor dat kennis en kracht gebundeld wordt.

Wilt u meer informatie over dit project? Neem dan contact op met Yvonne Vredendaal y.vredendaal@careyn.nl

weyond_projecten_dieptepagina_project_04_subregio_500x317

Deelnemende organisaties:

Careyn, de Koperhorst, De Wulverhorst, Pieters & Bloklands, Quarijn, Valuas Zorggroep, Vredenoord, Zorggroep Accent, Maria Dommer, De Haven, King Arthur Groep en De Mariahoeve.